İZMİR / TORBALI - Özbey ilkokulu

Özbey ilkokulu

ÖZBEY MAH. 4026 SK. NO 4 TORBALI / İZMİR
Vizyon
Ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne taşıyacak, bireyin, kurumların ve toplumun hayat boyu öğrenme ihtiyaçlarını evrensel standartlarda karşılayabilen ve bu standartların gelişimine bilimsel, yenilikçi ve yaratıcı katkılarda bulunan lider ve model bir kurum olmak.
Misyon
Daima ‘ Ben’ değil ‘Biz’ duygusuyla hareket etmeyi temel davranış haline getirmek; Bugün’ün fertlerinin, bilimi araç olarak değil amaç olarak görmelerini sağlamak; kendini ifade edebilen, değişime ve gelişime açık insanlar yetiştirerek yarınların daha enerjik ve daha dinamik Türkiyesi’nin oluşumunda, ülkemize ve milletimize hizmet etmektir.
Öğretim Şekli :Normal eğitim(tam gün)
08.50 - 14:50
Kalorifer(Doğalgaz)
ESHOT otobüsleri ya da Dolmuş.
Yerleşim Yeri
Daha önce Özbey köyü olarak geçen yerleşim merkezimiz Büyükşehir uygulamasından dolayı Torbalının bir mahallesi olarak yeniden düzenlenmiştir.
İl Merkezine: 51km İlçe Merkezine:5km